Om os

Din professionelle IT-partner

Om os

Vi hjælper dig med alle aspekter af IT

DataConsult er din foretrukne IT-serviceudbyder, og vi specialiserer os i at yde professionel og omkostningseffektiv service til mindre og mellemstore virksomheder samt private.

Vores vision er at understøtte og optimere vores kunders IT-systemer, så du kan fokusere på din kerneforretning, opnå større effektivitet og vækst samt være forsikret om, at dine filer er i sikkerhed.

DataConsult er din betroede partner inden for IT-service og support. Vi leverer altid høj kvalitet, professionalisme og værdi for vores kunder.

Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din IT-infrastruktur og støtte din virksomheds vækst samt beskytte din pc.

Skal vi hjælpe med din IT?

DataConsult kan hjælpe med:

IT-service

Vi forstår de unikke udfordringer og behov, som både mindre og mellemstore virksomheder samt privatpersoner har. Derfor tilbyder vi fleksible IT-serviceaftaler, der skræddersyes dine individuelle behov.

Salg og reparation af computere og tilbehør

Vi tilbyder reparation og vedligeholdelse af dit IT-udstyr og giver dig mulighed for at skræddersy din nye pc præcis efter dine behov. Vi er specialister og garanterer hurtig og effektiv service.

Hosting og opsætning af hjemmesider og e-mail

Lad os hjælpe dig med at etablere en professionel online tilstedeværelse gennem vores webhosting og opsætning af e-mail. Vi tilbyder skalerbare løsninger, der passer til både små og store projekter.

Online backup

Beskyt dine vigtige data med vores pålidelige online backup-løsninger. Vi sikrer, at al din data er godt beskyttet og let tilgængelig, så du ikke skal bekymre dig om tab af vigtige oplysninger.

Remote overvågning af servere, netværk og pc’er

Med vores remote overvågningsservice kan vi proaktivt overvåge og vedligeholde dine IT-systemer, reducere nedetid og sikre optimal ydeevne for dine servere, netværk og pc’er. Læs mere om Sikker-IT her.

Remote support

Når du har brug for hjælp, står vi klar til at yde fjernsupport. Vi kan hurtigt og effektivt løse dine IT-problemer, minimere driftsforstyrrelser og sikre kontinuerlig drift.

Skriv til os