Få Sikker IT før det er for sent

Er du selvstændig, freelancer eller iværksætter, og mangler du nok IT-viden selv, kan vi være dit værn mod den moderne indbrudstyv, så du ikke mister dine hårdt tjente penge og dine fortrolige data.

Er du selvstændig, freelancer eller iværksætter, og mangler du nok IT-viden selv, kan vi være dit værn mod den moderne indbrudstyv, så du ikke mister dine hårdt tjente penge og dine fortrolige data.

Som sikker-it abonnent kan du tegne en cyberforsikring i Alm. Brand til meget favorable vilkår, hvor du kan spare op til 50% ifht. markedspriserne på cyberforsikring.

Opdateringer altid up-to-date

Sov trygt når du ved at din computer altid har de nyeste sikkerheds-opdateringer, det sørger vi for.

Beskyttelse mod spion-programmer

En fuldt opdateret computer er det bedste værn mod at spion-programmer kan komme ind på din computer og at du kan undgå at dine data ender steder, hvor de ikke skal være.

Løbende backup til cloud af dine vigtige data

Uanset hvad der sker, så er dine data helt sikre. Vi sørger for at du altid har en backup i cloud, så du kan få dine vigtige data tilbage.

Værn mod at blive låst ude

Ransomware kan kryptere din filer og du bliver presset til løsesum. Med vores abonnement har du altid en backup, som kan have dig oppe at køre igen.

Hold dine data sikre

Det er dit ansvar at passe på dine kunders data. Det hjælper vi dig med, så du ikke risikerer at miste hverken deres eller dine egne data.

Drifts-overvågning af din computer

Udover en låst dør, når cybertyven forsøger sig, overvåger vi din computers opdateringer, backup og anti-virus, at det altid kører.

Beskyttelse mod virus

Med Premium abonnement opdater vi din computer med udvidet beskyttelse mod at ondsindet virus kan komme ind og inficere din computer.

Nødvendigt for at tegne cyberforsikring

Du er godt sikret med vores abonnement, hvorigennem du kan dokumentere din sikkerheds-indsats overfor forsikringsselskabet, som er nødvendigt for at kunne tegne en cyberforsikring.

Trådløs sikkerhed

Det er vigtigt at have fuld sikkerhed på dit trådløse netværk, ellers har du et svagt punkt. Vores rådgivning hjælper med at holde dit wifi netværk sikkert.

IT-sikkerhedspolitik

Er I flere medarbejdere og kommer der nye til? Det er væsentligt at have en IT-sikkerhedspolitik, selv i små virksomheder. Det hjælper vores rådgivning med.

Med et abonnement fra Sikker-IT kan du føle dig helt tryg.
Fokusér på din forretning, så tager vi os sikkerheden.

Ekstra ydelser

Opstarts-eftersyn

Når du tegner et Premium abonnement hos Sikker-IT får du et udvidet opstarts-eftersyn med. Det inkluderer at vi gennemgår dit nuværende IT-setup for at klarlægge risiko områder og klargøre sikringen af din computer. Udvidet eftersyn foretages derefter årligt.

Rådgivning/­­uddannelse

Vi kan udover vores abonnementer også tilbyde individuel rådgivning og uddannelse af medarbejdere og ledere, sådan at I kan blive rustet endnu bedre til fremtidens IT-trusler. Det er især vigtigt, hvis I arbejder med mange fortrolige data for jeres kunder.

Cyberforsikring

Hvis du har tegnet en cyberforsikring hos et forsikringsselskab, kan du evt. være dækket med økonomisk hjælp til re-etableringen, hvis uheldet er ude og du kan være oppe at køre igen i løbet af kort tid, så du kan arbejde videre med din forretning og dine kunder.

Re-etablering på din adresse

Vores abonnement sikrer at du har adgang til en løbende cloud backup af dine data. Ønsker du ikke selv at re-etablere data, kan du rekvirere vores konsulenter, der kommer ud til dig og får alle tilgængelige data lagt rigtig tilbage igen.

Vores abonnementer indeholder en række faste ydelser, overvågning og sikkerhed, som er afhængig af om det er Basis eller Premium pakken, som du abonnerer på. Abonnementet regnes pr. Windows computer. Ekstra ydelser er konsulentbistand, rådgivnings- og serviceydelser, og arbejde på din adresse, som afregnes pr. påbegyndt time og hertil kommer evt. kørsel og transport.