Sikker-IT testen

Test dig selv og din virksomhed

Sikker-IT testen

Test dig selv og din virksomhed

Velkommen til Har du Sikker-IT ? Testen

På under 2 minutter og ved at svare på kun 5 spørgsmål, får du med det samme resultatet på testen og en indikation af hvor du står med Sikker-IT i din virksomhed.
Du får dit resultat med det samme, uden du skal aflevere nogle data/email og vores anbefalinger til hvad du kan gøre for at øge din sikkerhed mod cybertruslerne derude.

 

Vidste du at..

Hver 6. virksomhed

… potentielt kan miste hele deres forretningsgrundlag og risikerer deres eksistens, hvis forretningskritiske eller andre følsomme data lækkes. Er du i fare for at være en af dem?

Over 80.000

… mindre danske virksomheder har helt utilstrækkelig IT-sikkerhed mod hackere, afpresning og at blive låst ude (ransomware) fra sin computer. Er du en af dem? Og hvad vil det koste dig, hvis det sker for dig? Eller risikerer at miste kunder, hvis fortrolige data bliver stjålet?

Hele 39%

… af danske SMV og selvstændige ikke har de rette match mellem deres risikoprofil og IT-sikkerhedsniveau, hvilket øger deres sårbarhed overfor nedbrud, indbrud og data-tab, ifølge en undersøgelse fra Erhvervsstyrelsen i maj 2018.